Wat zijn Bach bloesems?

Bach bloesems zijn een set van 38 bloesems die bijna 100 jaar geleden ontdekt werden door Edward Bach. De Bach Flowers Originals worden met de hand geplukt in de tuin van Edward Bach en zijn gemaakt van bloesems die afkomstig zijn van: bloesems van bomen of bloesems van wilde planten.
Deze originele bloesems worden gebruikt om emoties te helpen beheersen in verschillende emotionele situaties zoals angsten, eenzaamheid, wanhoop, stress, depressie en obsessies.
In het kort kunnen we zeggen dat Bach bloesems essences zijn van natuurlijke oorsprong die zich richten op het helpen beheersen van dagelijkse emoties. Elke essence speelt in op een emotie of gevoel.
Elk van de 38 Bach bloesems is afkomstig van boombloesems of wilde planten die één voor één en met de hand worden verzameld.

Originele Bach bloesems: categorieën
Als je opnieuw de fascinerende wereld van Bach bloesems binnenstapt, moet je weten dat Edward Bach 7 emotionele categorieën heeft vastgesteld.
Volgens Bach zijn er 7 categorieën die de gevoelens en emoties omvatten die op elk moment in ons dagelijks leven kunnen voorkomen:
– Gevoel van eenzaamheid
– Gevoeligheid
– Overmatige bezorgdheid
– Gebrek aan interesse
Angst
– Verdriet
– Onzekerheid
De 38 Bach bloesems
Nadat we weten wat de originele Bach bloesems zijn en wat de 7 categorieën zijn die Bach voorstelt, is het tijd om elk van de 38 Bach bloesems in detail te leren kennen.
Om een combinatie met hen uit te werken, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de bijzonderheden van elk van de 38 Bach bloesems.
Hoe neem je Bach bloesems?
Om ze te selecteren, er zijn in totaal 38 originele bloesems die je kunnen helpen om met verschillende emoties om te gaan, is het raadzaam om een oefening in zelfkennis uit te voeren. Gebruik een Bach Bloesem Selector om te ontdekken hoe je je momenteel voelt en te beslissen welke bloem je vandaag kan helpen om je emoties te beheersen.
De 38 Bach zitten in een flesje van 20 ml met een druppelaar om ze gemakkelijk aan te brengen. Ze worden om de 4 uur rechtstreeks in de mond genomen.
Bij inname kan je twee druppels van de originele bloem in een half glas water doen om te drinken, of je kan twee druppels rechtstreeks in de mond nemen. Je kunt ook een mengsel maken, waarvoor je een topaz druppelaar van 30 ml nodig hebt. Hierin meng je 2 druppels van elk van de geselecteerde originele bloesems (maximaal 7) met mineraalwater. Als je je mengsel hebt, kun je direct uit het geprepareerde potje vier druppels in je mond nemen.
Met alles wat in dit artikel is ontwikkeld, is het tijd voor jou om, in ware Martin Landau stijl, de achtbaan van het leven te ervaren, en dit te doen met de hulp van een bondgenoot zoals de 38 originele Bach bloesems.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven